Z3MCoupe.com Forums

Go Back   Z3MCoupe.com Forums > M Coupé Technical > Technical Discussion
HOME Gallery Register Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 01-08-2017, 06:23 PM
Spooks's Avatar
Spooks Spooks is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Derby
Posts: 4,508
Default

Quote:
Originally Posted by V1-Rotate View Post
Showing half a tank but that said, will put some fuel in tonight and try again.
Any joy....?
__________________
2002 '52 S54 - Titanium Silver with 18" BBS LMs, AP Racing BBK, KW V3, H&R anti roll bars & ACS flippers (previously 2000 'X' S50 - Arctic Silver)
Reply With Quote
  #12  
Old 01-08-2017, 06:38 PM
petecossie's Avatar
petecossie petecossie is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Teesside
Posts: 806
Default

If you put where you are in UK (presently down as just England) then someone maybe close enough to possibly give you a hand to sort this problem out or at least point you to someone in your area that can.
__________________
Pete C

2000 Z3M Coupe - Cosmos black/black interior.

Previous BMWs

2003 E46 M3 6 speed manual - Carbon Black/black
interior.
2000 Z3M Coupe - Cosmos Black/black interior
1986 M635
1985 E28 M5
1983 E28 528i Alpina

Reply With Quote
  #13  
Old 01-09-2017, 11:00 AM
Rags Rags is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,494
Default

Any luck?
Reply With Quote
  #14  
Old 24-10-2017, 04:09 PM
Dave P's Avatar
Dave P Dave P is online now
Administrator
 
Join Date: Dec 2008
Location: Cheshire
Posts: 21,033
Default

Must have got it started by now
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 26-10-2017, 10:22 PM
V1-Rotate's Avatar
V1-Rotate V1-Rotate is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: England
Posts: 166
Default

Hi! It was a faulty relay! I bought a spare pump from eBay Germany which is now surplus.
Reply With Quote
  #16  
Old 27-10-2017, 02:57 PM
Dave P's Avatar
Dave P Dave P is online now
Administrator
 
Join Date: Dec 2008
Location: Cheshire
Posts: 21,033
Default

Quote:
Originally Posted by V1-Rotate View Post
Hi! It was a faulty relay! I bought a spare pump from eBay Germany which is now surplus.

glad you got it fixed
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.